Mogelijkheden coaching 1-op-1

Je leest hier een aantal voorbeelden van begeleiding en coaching. Omdat jij met je persoonlijkheid, vragen en behoeftes uniek bent, werk ik altijd “op maat”. Bedenk het zo: “Alles is mogelijk”.

De helende kracht van de natuur
Het is inmiddels aangetoond dat natuur heel gezond is voor de psyche van de mens. Alleen al een groene kleur heeft invloed op ons gevoel van rust en welbevinden.

Wandelend coachen verlaagt te bloeddruk en hartslag. Het verhoogt hormonen die zorgen voor geluksgevoel. Veel mensen voelen zich vrijer te praten of juist stil te zijn als zij naast iemand lopen en niet steeds oogcontact hoeven te hebben.

Wandelend coachen geeft sneller de kwartjes die gaan vallen, gewoon omdat je lichamelijk in beweging bent.

Hulp uit de natuur
Je staat verstelt van wat een uitzicht, bomen of geluiden je vertellen. Hoe ze inzicht geven in waar je naar zoekt. Gewoon door te voelen, zien, horen en ruiken. Door stil te staan of te rennen. Links of juist rechts te gaan. Berg op of berg af. (Jawel, mijn bos heeft heuvels en dalen.)

Met wandelcoaching stap je uit de hectiek en je jachtige leven. Heel snel kom je bij jezelf en wat voor jou op dit moment nodig is.

Heb je vragen of wil je gaan wandelen?

Neem dan gewoon contact met mij op. Dit is mijn telefoonnummer 06-46156838 en als ik niet opneem ben ik aan het coachen. Laat je naam en telefoonnummer dan achter, ik bel je altijd binnen een dag terug.

Benieuwd naar mijn werkwijze of naar wie ik ben?
HIER vind je alle informatie over de persoonlijke begeleiding. Informatie over wie ik ben kun je lezen onder OVER MIJ. 

Begeleiding bij twijfel en keuzes maken
Je bent niet overspannen of burn-out en loopt wel rond met het gevoel dat er “iets” niet klopt. Of je hebt twijfels, staat voor lastige keuzes. Je hebt duidelijk dat je zo niet verder wilt maar ja, hoe dan wel? Je komt er niet uit en zoekt iemand met wie je kunt sparren, iemand die samen met jou uitvogelt hoe je nu verder kunt.

Je “rode draad”
Ik ben ervan overtuigd dat als je in je leven aandacht geeft aan wat voor jou ECHT belangrijk is, je minder snel last hebt van stress en twijfels. Dat je vanuit vertrouwen en ontspanning keuzes kunt maken. Dat wat je ECHT belangrijk vind noem ik je “rode draad”. In dit artikel inspireer ik je je rode draad te koesteren, te volgen. 

Persoonlijke begeleiding
Strippenkaarten
Met de 3- en 5 strippenkaarten kun je op het moment dat jij dat wilt, wanneer jij de behoefte hebt, een persoonlijke bijeenkomst plannen in mijn agenda. Ik ben er die 1,5 uur helemaal voor jou.

(Halve)dag-intensives
Na een gratis intake zorg ik voor een op maat programma helemaal toegespitst op jouw situatie, persoonlijkheid en vragen met betrekking tot je twijfels, keuzes maken of “rode draad”.
We kunnen buiten en /of binnen aan de slag. Sowieso zijn we in de prachtige omgeving van Berg en Dal en Groesbeek, vlakbij Nijmegen en Kleve in Duitsland.
Een halve dag duurt 3,5 uur en een hele dag duurt 6 uur. Natuurlijk zorg ik op die hele dag voor een heerlijke lunch! Alles staat in het teken van jouw wensen en behoeftes.

Als je niet bij Nijmegen in de buurt woont
Woon je niet in de buurt van mijn praktijk en mijn bos? Dan kunnen we skypen of ergens anders afspreken.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of wat die “rode draad” nou is?

Neem dan gewoon contact met mij op. Dit is mijn telefoonnummer 06-46156838 en als ik niet opneem ben ik aan het coachen. Laat je naam en telefoonnummer dan achter, ik bel je altijd binnen een dag terug.

Benieuwd naar mijn werkwijze of naar wie ik ben?
HIER vind je alle informatie over de persoonlijke begeleiding. Informatie over wie ik ben kun je lezen onder OVER MIJ. 

6 keer per jaar sparren, updaten, bijschaven
Dat kan als je al eens door mij begeleid bent in een coachtraject. Je bent weer goed op weg en wilt toch graag een vinger aan de pols houden. Af en toe de puntjes op de i zetten , afstemmen of voelen hoe het gaat. Soms kun je een tip gebruiken of wil je oefeningen herhalen. Misschien wil je de dingen op een rij zetten of lekker sparren.

45 minuten samen bezig met jouw vragen en behoeften
Met het onderhoudscontract  plan je 6 keer per jaar zelf een bijeenkomst  van 45 minuten in mijn agenda. Je hebt op dat moment duidelijk wat je wilt met die afspraak. Dat kan ook zijn dat je duidelijkheid wilt krijgen in iets wat voor jou op dat moment speelt.

Of je nou 6 weken achter elkaar een bijeenkomst plant, of precies eens in de twee maanden, het is aan jou. Je contract loopt een jaar en start als je betaald hebt. 

Waar zien we elkaar?
We kunnen de bijeenkomsten op verschillende manieren invullen:

  • In mijn praktijk
  • In mijn bos
  • via skype
  • via telefoon

Wat kost het onderhoudscontract?
6 bijeenkomsten van 45 minuten: €360,- ex. btw

Heb je vragen of wil je een onderhoudscontract afsluiten?

Neem dan gewoon contact met mij op. Dit is mijn telefoonnummer 06-46156838 en als ik niet opneem ben ik aan het coachen. Laat je naam en telefoonnummer dan achter, ik bel je altijd binnen een dag terug.

Benieuwd naar mijn werkwijze of naar wie ik ben?
HIER vind je alle informatie over de persoonlijke begeleiding. Informatie over wie ik ben kun je lezen onder OVER MIJ.